06-27 221 028
Rijksstraatweg 340, 2025 DP Haarlem

Volg mij op facebook

Pedicurepraktijk

Wilma Molenaar

Jouw voeten, mijn zorg!

Producten

Na een behandeling kunt u goed werkende producten aanschaffen om uw behandeling thuis voort te zetten.

heerlijke verzachtende cremes

La Reine

Ook de heerlijke crèmes van La Reine zijn weer aangevuld, dus blijf niet doorlopen met die droge/gebarsten/eeltige voeten, met de Voetcrème van La Reine krijgt u de huid weer gezond en lekker zacht. €14,95.

Ook als de huid van uw gezicht droog en trekkerig aanvoelt met deze kou, is de propolis van La Reine zeer geschikt, u voelt direct verschil. €17,50.

Alles puur natuur, op basis van Nederlandse honing en zonder kunstmatige toevoegingen.

anti schimmel producten

Anti-schimmel producten

Omdat er zoveel producten te verkrijgen zijn tegen schimmels op nagels en huid die helaas niet werken, heb ik mij goed laten informeren en ingelezen over de juiste werkzame stoffen in anti-schimmel middelen. In de praktijk verkoop uitsluitend producten tegen schimmels die de juiste werkzame stoffen bevatten, alles vriendelijk geprijsd, en advies krijgt u er gratis bij.

zuurstofdoorlatende nagellak

Zuurstofdoorlatende nagellak

De oplossing voor vrouwen die de nagels willen behandelen tegen schimmel en toch willen lakken. €4,50 per stuk of 2 voor 8 euro.

Infinite shine  nagellak van O.P.I.

O.P.I Infinite Shine nagellak

De glans en hardheid van gellak, zonder uv-lamp. Wil je je teennagels laten lakken na een behandeling kost dit €15,-.

kwaliteits nagellak van O.P.I.

O.P.I nagellak

Veel verschillende kleuren kwaliteitsnagellak. Laat ook je nagels lakken na de behandeling.

kwaliteits spa behandeling van O.P.I.

O.P.I Hand en foot Spa

Iets extra's? Kies eens een behandeling inclusief O.P.I. ProSpa scrubmassage. Dit is een weldaad voor uw voeten. Dit maak de huid extra zacht. Ter afsluiting gebruikt Wilma de O.P.I ProSpa voetcreme.

Meer weten over het product? Bekijk de productvideo
schapenwol voor voeten

Wol voor voeten

Gebruik Wol voor Voeten voor het voorkomen of behandelen van pijnlijke voeten. De wol is op natuurlijke wijze gewassen, gekaard en gekamd en bezit nog de van nature aanwezige wolvet (lanoline). Producten van schapenwol zijn voor de voeten comfortabel bij warmte en kou en aangenaam bij het dragen. Door de natuurlijke elasticiteit zal de voetenwol zich aanpassen aan de beweging van de voeten. Het vocht absorberend vermogen van de voetenwol maakt dat de voeten blijven ademen en je nooit een klam- en onprettig gevoel zal hebben. Wol voor voeten verzacht de huid en helpt drukplekken te voorkomen.

  1. Geen koude voeten meer bij wintertenen/ voeten
  2. Tegen blaarvorming bij wandelen/ hardlopen
  3. Pijnstilling bij terugkomende likdoorns tussen de tenen

Bekijk de productvideo
schapenwol voor voeten

ShoeFresh

Nieuw in de pedicurepraktijk!

Tijdens jouw pedicurebehandeling zal ik je schoenen over de shoefresh plaatsen als extra service, zodat je na de behandeling in frisse verwarmde schoenen kan stappen.

Als je er over na denkt is het best wel raar dat we alles reinigen (denk aan je sokken en het wassen van je voeten ) maar de binnenkant van je schoenen komen nooit aan de beurt, terwijl dit ook tijdens behandelen van schimmelnagels juist zo belangrijk is om her besmetting te voorkomen.

En de shoefresh is voor van alles te gebruiken, denk even aan de stinkende gympies van je puber, jouw natgeregende schoenen, handschoenen, motorhelm, bokshandschoenen, natte skischoenen.

De mini variant heb ik in de praktijk op voorraad, de grote shoefresh kan ik binnen 24 uur leveren. De mini kost €49,-, de grote shoefresh is €109,-.

Hoe werkt het?
Stap 1: reinigen De schoenen worden gereinigd door middel van Active Oxygen technologie. Actieve zuurstof (ozon) pakt schimmels en bacteriën aan die de stank veroorzaken.

Stap 2: drogen Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh schoenendroger & -verfrisser de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.